Turkse kraamzorg Den Haag

Turkse kraamzorg Den Haag
Zorg vanuit het hart.

Turkse Kraamzorg Den Haag

Je bent zwanger en op zoek naar Turkse kraamzorg in Den Haag?
Dan zeggen wij allereerst: Elhamdulillah ve Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Er breekt een bijzondere tijd aan waarin er veel op je af komt. Je wilt natuurlijk optimaal genieten van deze mooie periode, daarom is het van belang dat alles goed geregeld wordt. Maar wat moet je allemaal regelen? En wanneer? Geen zorgen, dit hebben wij hier voor je op een rijtje gezet.

Kraamzorg in Den Haag

Voor, tijdens en na je bevalling staan onze kraamverzorgende uit Den Haag en omgeving voor je klaar. Ze geven je informatie, advies en voorlichting om je kraamweek tot succes brengen. Bij kraamzorg So Cute werken er meerdere kraamverzorgende die kraamzorg kunnen verlenen in Den Haag.

Turkse kraamverzorgende

Wij werken met een hecht team Islamitische kraamverzorgenden. Als je een voorkeur hebt voor een Turks sprekende kraamverzorgende dan kun je dit aangeven bij je aanmelding. De Turkse kraamverzorgenden houden rekening met jouw Islamitische achtergrond en bidden te allen tijden dat jullie kindje beschermt wordt İnşallah. Ze zeggen bijvoorbeeld Bismillahirrahmanirrahîm bij alle handelingen die ze uitvoeren bij jouw baby en houden rekening met gebedstijden en het ritme van jullie gezin. Kies je voor een volle zorg dan kunnen onze Turkse kraamverzorgenden uit Den Haag tevens een Turkse maaltijd voor je klaarmaken (op verzoek).

Wij leveren zorg vanuit ons hart. Je kunt bij ons terecht voor Turkse kraamzorg in heel Zuid-Holland, we komen graag kramen bij jou in Den Haag!

Vragen over Turkse kraamzorg in Den Haag

Heb je vragen over Turkse kraamzorg In Den Haag of wil je meer informatie van een Turks sprekende kraamverzorgende? Dan kun je contact met ons opnemen via het nummer 0102306720. Je kunt ook een mail sturen naar info@kraamzorgsocute.nl

Kraamzorg aanvragen?

Heb je besloten om kraamzorg aan te vragen? Zorg ervoor dat je dit tijdig doet om verzekerd te zijn van de ondersteuning van een kraamverzorgende tijdens je kraamweek.

Zorg vanuit het hart.
Kraamverzorgende aan het koken

Kijk of wij zorg verlenen in jouw regio